En ny medarbetare!

liselotteNu är det klart att en ny medarbetare kommer att börja hos oss! Eftersom Ann-Britt snart går i pension behöver vi fler bakom kassan och därför kommer en tjej vid namn Liselotte Gunnarsson att ta över hennes plats. Liselotte kommer från Växjö men har bott i Örebro sedan 2012 och jobbat på Butik Lokatten, en erfarenhet vi värderade högt. Vi är glada att hon vill jobba för oss nu när hon flyttar hem till Växjö och rötterna. I början kommer Ann-Britt att arbeta sida vid sida med Liselotte för att inlärningskurvan och övergången ska gå så smidigt som möjligt. Hon börjar om tre veckor och det ser vi verkligen fram emot!

Som ägare för butiken vill jag passa på att rikta ett varmt tack till alla som sökte platsen. Tyvärr kunde vi inte kalla på intervju och det var ju bara en plats som skulle fyllas, men vi kommer att ha era namn i bakhuvudet om vi skulle behöva mer personal framöver och jag tycker verkligen att det är roligt att det blev så bra respons och att det var så många som ville arbeta hos oss! Liselotte verkar vara en otroligt duktig och snäll tjej som kommer att bli ett bra tillskott till vår grupp.

Jag vill förstås också passa på att tacka Ann-Britt för alla år hos mig och hos min far som ägde butiken innan mig. Vi kommer att fira henne ordentligt, det lovar jag! Och vi kommer också att fira att Liselotte börjar här, och ni som kunder ska givetvis också få vara med och fira och därför har vi tänkt ut lite fina erbjudanden som vi kommer att ha under Liselottes första vecka hos oss. Håll utkik här på sidan så berättar jag mer om det när det börjar närma sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *