Rea på vandringskängor!

kängorSka du ut och vandra? Vandra kan man göra året om, men hösten är förmodligen den bästa årstiden. Varför? För att det inte är för varmt och inte för kallt, och slipper man bara regnet så är det inte heller för blött som det ofta kan vara på våren! Ett misstag som många gör när de ska ut och vandra är att de köper skor som de använder för första gången på vandringsturen. Det går kanske bra på en kortare vandring på några kilometer, men ska man gå längre bör man ha skor som man vet att man inte får skavsår av! Även om skorna sitter skönt i butik så kan det vara ovant för foten med en ny sko, så det gäller att gå in sina skor lite lagom mycket i förväg!

Man kan gärna ta promenader hemma med de nya skorna, och när man har gått in skorna ett tag kan man gärna göra en lite längre vandring på hemmaplan så att man verkligen vet att skorna kommer att vara sköna att gå i när man beger sig ut i skogen eller på fjället eller vart man nu ska ta vägen! Det är alltså inte så bra att köpa sina nya vandringskängor nu om man ska ut och vandra inom kort, men man kan alltid köpa ett par att använda senare.

Det är nämligen så att vi har otroligt bra priser på vandringskängor just nu! Vi har det mesta inom fritid, och friluftsliv är en stor del av det! Nu har vi faktiskt upp till 50 % rabatt på vissa av våra modeller, så varmt välkommen in i butiken så hjälper vi till att hitta en riktigt bra sko!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *