Utökning av sortimentet på gång

Vår lilla butik säljer det mesta inom fritid & hobby även om vi kanske inte alltid kan ha ett så pass stort sortiment i lager som vi vill. Vi tycker dock att vi lyckas rätt så bra med att ha ”rätt” grejor hemma, saker som våra kunder är intresserade av att köpa. Det märks om inte annat på att vi går med vinst. Inga jättevinster förvisso, men likväl vinst. Visst kunde det gå bättre, men det finns inga direkta risker för att butiken ska behöva slå igen, lite beroende på att vi varit försiktiga generaler och inte expanderat så snabbt som vi skulle kunnat göra. Snabba expansioner är nog bra, men risken finns att det kommer ett bakslag och så står man där med ändan bar. Det vill vi undvika. Men vi funderar faktiskt på att expandera vårt sortiment lite.

Har kakel med fritid och hobby att göra?
En fråga som vi får skäl att ställa oss då och då. Av någon anledning är det ganska så vanligt att våra kunder undrar om vi saluför kakel. Det gör vi nu än så länge inte, men vi kanske ska börja. Helt klart är att det finns ett intresse bland våra kunder för kakel. Vi vet inte riktigt varför, men kan kanske gissa. Den som vill ha kakel från oss är nog någon som tänker kakla om hemma själv, vilket hör ihop med hobby och fritid på sätt och vis. För många är renoveringsarbeten någonting som de gör nästan lika mycket för att de tycker det är kul som för att det behövs. Nytta och nöje i förening med andra ord.

Kakel är fint
En av våra då och då återkommande kunder som nyligen frågat efter kakel hos oss är Marie. Hon skrev ett helt blogginlägg i ämnet som är riktigt intressant och som ni kan läsa i sin helhet här. Marie skriver riktigt intressant om ämnet och påpekar inte minst att kakel är ett riktigt klassiskt material. Det håller vi med om, och även om vi inte hade kakel i vårt sortiment när hon frågade så kommer det med stor sannolikhet i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *